Rörarbeten och VVS-installationer

Vi på Johnssons Rör lägger stort fokus på att alltid ge våra kunder bra service. Vi håller ett mycket bra samarbete med våra leverantörer för att alltid kunna erbjuda våra kunder det bästa.

Våra kunder är till största delen privata hushåll i Leksand som vill ha hjälp med rörarbete när det gäller badrum, kök, reparationer av läckor, avloppsanläggningar, golvvärme m.m. Vi hjälper till vid nybyggnation, ombyggnationer samt reparationer med rörarbete och VVS-installationer.

Vi arbetar mycket med värmepumpar och värmeväxlare. Vi säljer, installerar och utför service.

Vi har även försäljning av bl.a. kopplingar, blandare, wcstolar, avlopps- och vattendelar, duschväggar och kabiner samt hela badrumsinredningar. Kvalitativa produkter från välkända märken.

Vi ger alltid våra kunder rådgivning och hjälper till att hitta den bästa lösningen. Våra fyra mycket skickliga medarbetare finns alltid tillgängliga för att svara på frågor.

I företaget arbetar fem rörmontörer. Vår personal arbetar enligt VVS-branschens regler ”Säker vatteninstallation” och har alla övriga nödvändiga utbildningar som ”Heta arbeten”, m.m. Vi åtgärdar försäkringsskador i samarbete med de flesta försäkringsbolag.

ROT-avdrag

När du anlitar oss för dina rörarbete kan du använda dig av ROT-avdraget. Läs mer om det på www.skatteverket.se

Vi är återförsäljare av NIBE värmepumpar.
Läs om Energimyndigheten som jämför

BERGVÄRMEPUMPAR